Event HR

Pentru ca nimic nu stimuleaza productivitatea mai bine ca un training pe masura, deschidem anul 2020 in plina forta cu prima sesiune de Q&A concentrata pe teme relevante de HR, Legislatia Muncii si Salarizare.

Este placerea noastra sa te invitam miercuri, 12 februarie 2020, la sediul Acctas (str. Matei Basarab, nr. 14-15, etaj 6, sector 3), unde expertul nostru acreditat, Nicoleta Ilea, a pregatit un arsenal de raspunsuri si solutii variate care cu siguranta vor atinge tinta celor mai provocatoare si inedite intrebari.

Te asteptam sa-ti aliniezi entuziasmul cu energia si know-how-ul echipei noastre, pentru a putea gasi impreuna solutiile ideale, ce pot fi customizate si implementate cu success in cadrul organizatiei tale.

Vino cu intrebarile si hai sa discutam deschis solutiile practice, care cu siguranta iti vor stimula motivatia profesionala.

Cafeaua va fi calda, te asiguram! 🙂

Locul:                      Acctas BPO, Str. Matei Basarab, Nr. 13-15, et. 6

Data:                       Miercuri, 12 februarie 2020

Ora de inceput:     9:30

Durata:                   2 h

Contact:                contact@acctas.com

Formular de Inregistrare

*campuri obligatorii

Prin inregistrarea la acest eveniment ne permiti sa inregistram si sa prelucram datele tale (nume, CV, numar de telefon si adresa de email, captura foto in timpul evenimentului) in baza noastra de date pe o perioada de 60 de luni. Daca intre timp doresti sa iţi stergem datele din baza noastra de date, te rugam sa ne trimiţi un email la contact@acctas.com.Pentru mai multe detalii cu privire la politica noastra GDPR, te invitam sa accesezi site-ul nostru:www.acctas.com.


Connect with us:


Privacy Policy

GDPR Policy

© 2019 Acctas Corporation